afbeelding 0

Collectie

Xandres is een merk geïnspireerd op vrouwen. De collecties bieden uiteenlopende, innovatieve designs aan in vrouwenkleding met veel respect voor kwaliteit en weelde. Xandres streeft ernaar de schoonheid en elegantie van sobere kleuren, luxueuze stoffen en vakmanschap te vatten.

Gigue is een Belgisch modemerk met een uitgesproken vrouwelijke signatuur. De collecties zijn bekend om de kleur, print en geraffineerde details. De looks ademen spontane elegantie, zijn uitstekend op maat en voelt fantastisch vanwege de hoogwaardige stoffen.

Caroline Biss biedt de hedendaagse en zelfbewuste vrouw elegante en klasse volle damesmode met glamour allures. Comfortabele creaties voor elke week- of werkdag, sportieve weekend-outfits met een tikkeltje meer, geklede mode voor een avondje uit en sprankelende feestkledij.

Elke her. look wordt in België ontworpen, is hedendaags, gerichter, met een uitnodigende vrouwelijkheid waar verschillende types vrouwen zich duidelijk in kunnen herkennen.

her. is er voor elke vrouw die een job weet te combineren met haar gezin, haar huishouden en haar sociaal leven. Een her. vrouw laat zich graag omringen met vriendinnen, het liefst met véél vriendinnen en neemt mode vooral niet té serieus. Het mag en moet ook leuk blijven. Met her. voelt ze zich geweldig. Ze straalt en leeft met volle teugen. her. Helpt haar er altijd mooi uit te zien, mét haar tijd mee en dus 'on trend'.

#pacquee

Blijf op de hoogte van ons nieuws!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze acties en nieuwste modetrends.

Er ging wat fout. Probeer later nog eens.

Bedankt!

Uw inschrijving werd goed ontvangen.